Beoordelingen van De Aardappeleters Nuenen

Recente recensies van De Aardappeleters Nuenen

5 sterren na 216 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Weer prima, alleen beetje zuinig met satesaus helaas 😋

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd staat je bestelling klaar. Met heerlijke verse friet. De bestellijst is super uitgebreid. Alles kan via internet besteld worden. Ga zo door.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker, goede service

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kreeg de friet met zonder mayonaise. Daarnaast was de friet wel erg hard, volgens mij meerdere keren gebakken. Niet wat ik gewend ben van jullie...

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer 👍

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en top geregeld

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle service. Enige minpunt, als de tijd niet meer gaat kloppen moet je de hele bestelling opnieuw doen. Makkelijker zou zijn tijd aanpassen. Verder prima.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed slleen de Hestelde/betaalde goulash kroket zat niet in de tas

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar, goede kwaliteit

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

de bestelling is keurig op tijd en smakelijk af gewerkt. heerlijk.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een puiken manier van service. Het is geweldig. Goed eten en goede oplosding in deze heftige tijden

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling voldeed niet aan de verwachtingen; friet was koud, steppegras niet gaar en taai en de kroket was lauw. Een van de twee milkshakes was zo dun als water.... Al met al een teleurstellende ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Goed ingepakt. Lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar. Lekkere friet.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was donker van kleur en knoerthard. Friet weggegooid.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top. Lekkere friet. Was op tijd klaar,dus niet hoeven wachten

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, heerlijke friet en snacks en goed warm bij thuiskomst. Top!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

de beste friet van nuenen,en lieve mensen we komen hier graag!!👍👍

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is gewoon top! De transactiekosten daarentegen, hoe klein het bedrag ook, is schandalig.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ipv de bestelde 3x frikandel speciaal bleken er bij thuiskomst 3 gewone frikandellen in de zak te zitten. Wel dus voor de speciale betaald! Friet was te hard: leek wel 3x gefrituurd te zijn. Jammer! En toevallig vroeg ik nog bij ophalen of dit alles wel was want ik vond de zak al wat klein voor deze eenmalige grotere bestelling.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De vorige keer was het veel beter. De friet was nu erg donker en heel hard. Niet eens knapperig, maar echt hard. Volgende keer beter hopen we maar.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren bestelling gedaan, kwaliteit is prima, alleen de bestelde bockworst was bijna koud, smaakt verder prima maar mag voor mij wel warmer !

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit 100%. Hoeveelheid vlees bij Gyrosschotel en Steppegras Griekenland te weinig jammer genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de bami, nasi en schnitzel schotel. Onze zoon was zeer tevreden over de schnitzel (bijna net zoals in Oostenrijk). De bami en nasi schotels zijn behoorlijke porties. Alles goed warm en bijgerechten fijn apart in bakjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn om via de app te bestellen. En je eten is echt op dat tijdstip klaar. Dus buiten wachten is echt niet nodig. (En binnen al helemaal niet ). Lekker eten.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, en goede kwaliteit !

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoi, Eten was prima in orde. Helaas ontbrak wel de tweede patatje speciaal.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frieten, het was weer smullen

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en keurig op tijd.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik werd vlot geholpen, mijn opnerking was gelezen en het was lekker!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit en de service perfect, alleen wel raar dat op de bonnen 0,25 cent minder staat dan wat je moet betalen. Is pinuts maar het idee!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Ik heb nu een keertje of 4/5 afgehaald en op de een of andere manier sluiten de bakjes voor de saus niet goed. Nu al voor de 3e keer alles onder de mayonaise (papieren zakjes en de tas zelf) waardoor je eerst 10 minuten bezig bent om alles schoon te maken. Tegen die tijd is alles half koud, zonde. Volgens mij sluiten de dekseltjes gewoon niet goed...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel makkelijk en handig om te bestellen. De manier van ophalen is ook erg goed en veilig geregeld in deze tijden. Helemaal top. Verder ook goed dat alles in papieren zakken zat in plaats van plastic. De friet zelf zat wel nog in plastic bakken, maar ik snap dat het moeilijk is hier een alternatief voor te vinden. De kwaliteit van het eten was ook helemaal prima. Toppe service en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk, prima kwaliteit. Ook in deze corona tijd prima geregeld met afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar...heerlijke hamburgers met alles erbij...meer dan voldoende van frietjes en salade. Echt lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was echt prima, er werd alleen enorm moeilijk gedaan omtrent het afhalen. dit is enorm omslachtig en vervelend. het gaat om het ophalen van een bestelling friet, maak het niet lastiger dan het al is. met de juiste naam, een betaalde bestelling en de bestel email moet het echt niet zo ingewikkeld zijn om je bestelling op te halen. dit vonden wij erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling makkelijk kunnen plaatsen en op afgesproken tijdstip bericht ontvangen dat de bestelling klaar stond.. geen drukte in de snackbar dus helemaal veilig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

website zit goed in elkaar. Makkelijk te bestellen. Ook tijdstip van afhalen is punctueel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was precies klaar op het moment dat ik aankwam. Verder was de friet heel goed. Waarschijnlijk net nieuw vet? Prima.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer perfect, eten lekker warm en goed van smaak en ook op tijd klaar.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig bestellen via de website, snelle levering/ ophalen & lekker gegeten !

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke en overzichtelijke app! De bestelling staat precies op bestelde tijd klaar! Netjes verpakt en goede kwaliteit eten!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet is goed en burgers zijn heerlijk, verbeterpunt is wachttijd icm afhalen op afspraak. Als je dan alsnog een kwartiertje moet wachten heb ik liever een meer realistisch tijdslot. Verder heel tevreden!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zoals altijd TOP! ...minpuntje deze keer was dat we een stuk minder friet hadden dan normaal...

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, compleet en op tijd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima en duidelijk. Jammer alleen dat je voor 5 euro moet bestellen. Ik ben maar alleen en dan moet ik meer bestellen dan ik wil. En ik snap noet waar die 25 cent transactiekosten vandaan komen. Die heb ik nog nooit hoeven betalen bij een ideal betaling.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

goeie manier van patat e.d. bestellen en op tijd kunnen afhalen. Voorkomt onnodig wachten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

vindt de visschotel absoluut zijn prijs niet waard. Enkele stukjes vis en voornamelijk friet. Daarnaast was er hoogstwaarschijnlijk iets niet goed omdat mijn vrouw vannacht over heeft moeten geven.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had oa 2 vleeskroketten besteld. Bij thuiskomst bleek dat er 1 vleeskroket en 1 saté kroket in zat. Recent miste er ook een keer een kroket in de bestelling.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect zoals je kan verwachten

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online geplaatst, op afgesproken tijd stond het klaar. Ophalen ging goed en zaak is corona veilig ingericht. Het smaakte uitstekend.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

4 keer besteld, 3 maal top, laatste keer veel harde friet, 35% van grote friet was hard,jammer

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld !!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en super service. Eten staat klaar op de tijd die je doorgeeft en personeel is heel vriendelijk. Ging iets mis met bestellen dus had 2 keer betaald wat mijn eigen fout was. Werd netjes gebeld en geld is terug gestort. Echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service Lekkere friet en snacksvlug klaar en nog goed warm bij thuiskost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld door eerst via de website te bestellen. De frisdrank waren we vergeten, helaas kun je dat niet contactloos er nog bij doen als je al op locatie bent. Misschien wel een verbeterpunt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld ga zo door heb altijd al online besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

T eten is lekker. Ik vond alleen dat de friet een beetje weinig was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service en kwaliteit

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op juiste tijd was het klaar, werden keurig bij naam geroepen. Top Kwaliteit van het eten was zoals altijd Top

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was heerlijk en het ging allemaal op, de rest was ook lekker.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer prima; zoals gewoonlijk

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker knapperige friet, goed van smaak. Snacks ook prima

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld allemaal, alles was lekker warm alsof je het zelf net gebakken had en de smaak van alles was super. Was zelf te vroeg en even moeten wachten. Even goed als de vorige bestelling. Ga zo door en alles tot in de puntjes geregeld. Echte aanrader

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima saté is heel lekker

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

was lekker

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling klopte niet. We misten de grote friet speciaal en kregen 4 extra frites, los verpakt terwijl we ook een gezinszak voor 4 personen kregen, maar die was ook besteld. De kwaliteit van de frites was matig; geel en leek alleen voorgebakken en vettig. Jammer, we komen juist voor de heerlijke vers gesneden en met zorg gebakken frites.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat geen enkele bestelling op tijd klaar is. Je geeft afhaaltijd aan en dan nog moet je wachten. 3x besteld en 3x 10 tot 15min op bestelling wachten.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super, dat je online kunt bestellen, met ideal betalen en dan op het gewenste tijdstip de bestelling af kunt halen. Goed geregeld!!! De lekkerste friet en snacks hebben ze hier.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en vers

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet perfect gebakken, ik houd wel van iets langer gebakken. Snacks waren gewoon goed. Hete Sien inderdaad lekker heet! Uiteraard in deze periode online besteld. Ik zet mijn auto voor de deur 1 minuut voor het gevraagde tijdstip. Ik doe het raampje omlaag, achter de kassa wordt net een zak doorgegeven, ik doe mijn deur open en mijn naam wordt omgeroepen. Perfect, lekker warm, alles goed. Complimenten en 5 sterren! Enige minpuntje van vandaag: een bericht dat de bestelling klaar is heb ik nog nooit gekregen op mijn telefoon.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, echt een aanrader!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

afgelopen zondag 12 april zou onze bestelling van ruim 23 euro om 10 voor 7 klaar staan. ik was aan het wachten op mijn berichtje dat de bestelling klaar zou zijn. om7 uur werd ik gebeld dat mij bestelling klaar stond. waarop ik zei dat ik aan het wachten was op het berichtje dat mijn bestelling klaar was. ze zeiden dat dit berichtje was verstuurd maar tot op de dag van vandaag heb ik het berichtje nog steeds niet ontvangen. (weet niet of dit heeft te maken met het in brand steken van de telefoonmast?) maar ik weet wel dat dit voor mij heeft geresulteerd in zowat koud eten en dat voor ruim 23 euro.😬😬

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelservice is perfect! Super makkelijk, precies op tijd en het eten was heerlijk! Top

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, heerlijke friet

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In coronatijd besteld: het stond netjes op tijd klaar. Goed gebakken. Prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online in te vullen....ruime keuze ..snel klaar...zelf afhaal tijd kiezen...heerlijk gegeten!!! Zelfs nog n appje dat t eten klaar stond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Slecht

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed geregeld nu.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed georganiseerd en goede friet. Prima voor elkaar. Ga nog vaker bestellen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top goed gegeten prima service kortom tot de volgende keer

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

de beste friet van Nuenen ook overheerlijke snacks en vriendelijke mensen!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, maar weinig friet voor n euro

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld met on line bestellen Was goed en lekker

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de friet droog en niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was goed gebakken, snacks waren goed. Minpuntje is de erg simpele uitvoering van verschillende hamburgers, maar op zich is daar de prijs ook naar. Stap naar een meer "premium" burger is dan weer erg groot qua prijs. Zonder dit puntje was het 5 sterren. In de Corona tijd perfect geregeld. Bestelling in een tijdslot van 5 minuten, en precies op het juiste moment klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer eens friet te kunnen halen. Lekker en goede en vooral veilige service. Online bestellen en veilige afhaalmogelijkheden. Tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de app besteld en heerlijk gegeten!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

was goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect systeem, deze cafetaria had het voor corona al digitaal op orde qua bestellingen en plukt daar nu de vruchten van. ook nog eens super service mbt een specifieke wens. Collega bedrijven kunnen deze service als voorbeeld nemen

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Te weinig saus bij de friet. 2 frikandellen speciaal weggegooid leek wel rubber. Snap best dat het druk nu is ivm Corona maar voor ons de laatste keer geweest. Blij als Frituur Van Hoof weer open is. Die weten pas wat kwaliteit is. Dit was zwaar bagger.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste friet van Nuenen. We komen van Gerwen met een friettent om de hoek maar rijden graag een stukje om voor deze frietjes. Afhaal en bestelsysteem helemaal top.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden gevraagt voor dunne friet en goed doorgebakken. Nou ten eerste friet was NIET door gebakken. En ten tweede de friet was koud

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

vriendelijk geholpen en heeerlijke friet en snacks, goed te doen online bestellen en met ideal betalen!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service in deze tijd waarin veel cafetaria’s dicht zijn. Friet was op de juiste tijd klaar en kreeg zelfs een sms dat het klaar was. Friet smaakte goed en de snacks ook.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Exact op tijd klaar dus niet wachten, uitgebreide bestellijst, eenvoudig te bestellen & betalen op de pc, en de gebruikelijke hoge kwaliteit, petje af, prima, van mij krijgen jullie 10 punten op schaal 1-10 ! Voorheen zaten wij geregeld aan een tafeltje, zelfs uit Amsterdam kwamen ze bij jullie die voortreffelijke friet eten ! Ga zo door . . .

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Saté was erg goed en lekker friet ook

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed omgegaan met deze moeilijke situatie. De (online) bestelling was op tijd met netjes een berichtje dat de bestelling klaar was terwijl ik volgens afspraak in de auto zat te wachten. En o ja, de friet en snacks waren ook lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Pluspunten: goede manier van doorgaan met het kunnen bestellen van lekkere friet! Handig via de site, overzichtelijk, fijn met afhaaltijd erbij. Punten van aandacht: het is prettig als de bestelling dan ook op de aangegeven tijd klaar is (10 minuten later dan aangegeven op de bon) en we kregen een friet zonder erbij terwijl we met mayo hadden besteld. Verder: ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet veel te hard gebakken. Veel harde stukjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke snacks.. gewoon goed friettent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten met ons gezin op verjaardag van mijn man. Produkten perfect, en goed geregeld in deze moeilijke tijd. Dank je wel voor de goede service. Chapeau

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn al een tijdje niet meer bij de Aardappeleters geweest omdat bestellingen meestal niet compleet waren, zowel online als aan de balie. Toch maar weer eens online geprobeerd en opnieuw was de bestelling weer niet compleet. Helaas! Kwaliteit van producten is overigens prima.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service die is afgestemd op de actualiteit. Goede kwaliteit.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, maar weer was de bestelling niet compleet.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Handig online bestellen. Ook goed de aanpassing verwerkt. Moesten wel iets langer wachten, dan de aangegeven tijd. Maar het eten was goed warm en lekker.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen via de website . Ook binnen een kwartiertje ophalen . Dus een fijne manier om toch nog lekker een frietje te eten .

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 10 voor 6 besteld via de website, om 10 over 6 stond de bestelling klaar in het restaurant. Heerlijke Hamburgers. Goede friet. Saté saus mag wat pittiger.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De service van jullie is top. Via de website bestellen en afrekenen is goed geregeld. Over de kwaliteit van mijn bestelling ben ik niet heel erg tevreden. De snacks zijn goed maar de friet viel tegen in vergelijking met eerdere ervaringen. Deze was redelijk vet en we hadden veel kleine frites.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd en warm. Dank jullie.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service nu zo in de coronacrisis

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed, genoten van heerlijke frieten, efficiënte bediening

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima frites en een lekkere nasi

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks, snelle bediening

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was verkeerd gegaan in de app waardoor we 2x hetzelfde hadden besteld. Medewerker vertelde mij geappt en gebeld te hebben hierover maar waarschijnlijk hebben ze het verkeerde nummer gebruikt. Ik ben door niemand gebeld of geappt. 3 frietburgers konden nu regelrecht de kliko in.

Reactie van De Aardappeleters:Beste Barbara, graag wil ik u vragen telefonisch contact met mij op te nemen. Zo kunnen wij kijken voor een gepast oplossing. mvg Shirley

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!! Beste friet in Nuenen. En fijn dat jullie nog open zijn (op een veilige manier).

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service. Maar frietje speciaal zat niet in de zak. groetjes, anna

Reactie van De Aardappeleters:Beste Anne, mijn excuses hiervoor. Bij uw volgende bestelling krijgt u het vergoed. Wilt u dat bij de opmerking vermelden.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld zoals het nu gaat. Het eten was warm en lekker.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Allemaal op tijd en lekker gegeten

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima als altijd, friet relatief (erg) duur maar wel lekker

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

nergens wordt aangegeven dat er kosten in rekening worden gebracht voor betaling. Staan ook niet vermeld op de rekening. Voor pinnen in de winkel wordt niks extra's gerekend. Dan spaar je punten voor korting. Eigenlijk krijg je na 10 x bestellen je betaalkosten terug.....Dus helemaal geen korting.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker! Vooral het steppegras!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld , complimenten

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De hamburger speciaal viel tegen, maar dat kwam misschien door de geweldige Pastorie XL. Steppegras was verrukkelijk.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige website en snelle afwerking bij het afhalen. Lekker gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld, op tijd klaar en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd onze heerlijke bestelling klaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service in lastige tijden!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service . Klantvriendelijk. En mooie oplossing in Corona tijd.! top team

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Lekker en goed geregeld.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gelukkig kon ik per app bestellen, zoals ik altijd doe. Een top oplossing. Zoals gewoonlijk was de service weer prima. De frites en snacks heerlijk.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ook het online bestellen ging heel makkelijk en de ophaaltijd klopte precies.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet. Frikandel speciaal drijft in de saus, maar smaakt goed.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet zaten zeer harde stukken in

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppers, wat een service hebben jullie opgezet!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed ingespeeld op de coronavirus situatie. De producten zijn altijd vers en het personeel is zeer vriendelijk

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frietjes en snacks, heel erg klantgericht!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Die app werkt prima !

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Te veel zout op de friet

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles in orde en netjes op tijd

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was heerlijk! lekker in de avondzon gegeten de hamburger was ook super. het online bestellen ging ook gemakkelijk, alleen je moet wel veel scrollen. tip: maak categorieën (als je dat nog niet hebt) waar je op kunt klikken dat je sneller naar een bepaald soort eten kunt gaan.

Reactie van De Aardappeleters:Beste insta:myrtoh, Linksboven op de scherm vind je de menubalk, daar staan de categorie vermeldt. Ik hoop dat je volgende bestelling hierdoor wat makkelijker gaat.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service snelle levering Kwaliteit snacks 100 % Ga zo door

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Snel klaar en precies op de tijd als aan gegeven was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn zeer tevreden over het online bestellen en de kwaliteit. Goed geregeld.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top. Fijne mensen, goed eten!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlot en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

2x de Pastorie hamburgers besteld - erg lekker. Bestellen via de app gaat handig en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling via app gedaan, op tijd klaar, alles compleet en warm. En vooral lekker

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is de friettent waar ik altijd heen ga, alleen gister vond ik het jammer dat de friet te hard was. Normaal is t altijd heerlijk. Verder een hele fijne service en vooral makkelijk met de app

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen, tijd zelf bepalen en op tijd klaar. Heerlijke kroketten.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles smaakte heerlijk! Online bestellen -> top service, alles op tijd klaar.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoeken van verschillende producten is lastig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

1. Bestelling was 15minuten na afhaaltijd pas klaar vanwege "drukte". Een wat ruimere afhaaltijd vooraf is geen probleem, echter 15minuten staan te wachten is wel erg vervelend. 2. Verkeerde bestelling meegekregen. Verkeerde snacks, verkeerde friet. Gelukkig bevatte de bestelling meer dan eigenlijk besteld en kwamen we er onderling uit zodat we niet terug hoefde. 3. Kwaliteit van eten was goed Jammer van het gedoe rondom bestellen, dit benadeeld jullie want de kwaliteit was ruim in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zondagavond was t druk. 18.05 besteld om bestelling af te halen 18.25. Dit werd 18.51...Er waren 2 mensen voor mij die aan de counter bestelden en veel eerder weg waren. Zoals altijd, kwaliteit eten prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en smakelijk!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! Lekker en snel!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere frites. In app besteld en mooi op tijd klaar. Heel vriendelijk personeel.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frites. Geweldig dat je via app kunt bestellen en zelf je ophaaltijd kunt bepalen. Bestelling staat klaar of bijna klaar. Vriendelijk personeel en zeer lekkere frites en snacks.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en verrukkelijke vega draadjeskrokketten!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet, satesaus ontbrak

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Via app besteld, later klaar dan afgesproken tijdstip.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren besteld echter was het bakje satesaus niet juist afgesloten waardoor de helft in de zak is gelekt, Frikandel speciaal xxl besteld maar helaas ontbrak de saus en uitjes. Bestel vaker en normaal is alles prima in orde!

Reactie van De Aardappeleters:Jeffrey, ik begrijp dat het heel erg vervelend is. Wij zullen het goed maken bij uw volgende bestelling.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, lekker en de laatste tijd met verbeterde kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij binnenkomst was mijn bestelling direct klaar ondanks drukte.ook aan mijn verzoek voldaan dat ik via de app had door gegeven.fiijn dat de mayonaise apart erbij zit.gern kleffe friet daardoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Service is erg goed. Bestelling stond op tijd klaar! Lekker gegeten!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Afhaal ging snel en correct. Verder is alles prima op smaak in goede porties.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Friet en snacks goed op elkaar afgestemd met klaar maken. Lekkere knapperige friet. En hele grote hamburger! Alles van goede kwaliteit en smaak. Vriendelijk personeel.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De Aardappeleters is de beste cafetaria van Nuenen. Lekkere friet en snacks. Vriendelijke bediening. De app is alleen interessant bij grote bestellingen. Voor een kleine bestelling kun je beter naar de zaak toegaan, dan ben je sneller weer thuis. Ook de transactiekosten voor een bestelling via de app vind ik slecht. De app biedt het bedrijf alleen maar voordelen: het kan de 'productie' beter plannen, de betaling is al geregeld dus dat kost geen tijd in de zaak en er is minder contant geld in de zaak.

Reactie van De Aardappeleters:Beste Harrie, wij vinden het ook heel erg vervelend dat er transactiekosten betaald moeten worden. Door de spaarsysteem proberen wij de kosten te compenseren.