Beoordelingen van De Aardappeleters Nuenen

Recente recensies van De Aardappeleters Nuenen

4 sterren na 34 reviews

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling via app gedaan, op tijd klaar, alles compleet en warm. En vooral lekker

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is de friettent waar ik altijd heen ga, alleen gister vond ik het jammer dat de friet te hard was. Normaal is t altijd heerlijk. Verder een hele fijne service en vooral makkelijk met de app

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen, tijd zelf bepalen en op tijd klaar. Heerlijke kroketten.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles smaakte heerlijk! Online bestellen -> top service, alles op tijd klaar.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoeken van verschillende producten is lastig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

1. Bestelling was 15minuten na afhaaltijd pas klaar vanwege "drukte". Een wat ruimere afhaaltijd vooraf is geen probleem, echter 15minuten staan te wachten is wel erg vervelend. 2. Verkeerde bestelling meegekregen. Verkeerde snacks, verkeerde friet. Gelukkig bevatte de bestelling meer dan eigenlijk besteld en kwamen we er onderling uit zodat we niet terug hoefde. 3. Kwaliteit van eten was goed Jammer van het gedoe rondom bestellen, dit benadeeld jullie want de kwaliteit was ruim in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zondagavond was t druk. 18.05 besteld om bestelling af te halen 18.25. Dit werd 18.51...Er waren 2 mensen voor mij die aan de counter bestelden en veel eerder weg waren. Zoals altijd, kwaliteit eten prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en smakelijk!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! Lekker en snel!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere frites. In app besteld en mooi op tijd klaar. Heel vriendelijk personeel.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frites. Geweldig dat je via app kunt bestellen en zelf je ophaaltijd kunt bepalen. Bestelling staat klaar of bijna klaar. Vriendelijk personeel en zeer lekkere frites en snacks.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en verrukkelijke vega draadjeskrokketten!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet, satesaus ontbrak

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Via app besteld, later klaar dan afgesproken tijdstip.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren besteld echter was het bakje satesaus niet juist afgesloten waardoor de helft in de zak is gelekt, Frikandel speciaal xxl besteld maar helaas ontbrak de saus en uitjes. Bestel vaker en normaal is alles prima in orde!

Reactie van De Aardappeleters:Jeffrey, ik begrijp dat het heel erg vervelend is. Wij zullen het goed maken bij uw volgende bestelling.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, lekker en de laatste tijd met verbeterde kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij binnenkomst was mijn bestelling direct klaar ondanks drukte.ook aan mijn verzoek voldaan dat ik via de app had door gegeven.fiijn dat de mayonaise apart erbij zit.gern kleffe friet daardoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Service is erg goed. Bestelling stond op tijd klaar! Lekker gegeten!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Afhaal ging snel en correct. Verder is alles prima op smaak in goede porties.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Friet en snacks goed op elkaar afgestemd met klaar maken. Lekkere knapperige friet. En hele grote hamburger! Alles van goede kwaliteit en smaak. Vriendelijk personeel.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De Aardappeleters is de beste cafetaria van Nuenen. Lekkere friet en snacks. Vriendelijke bediening. De app is alleen interessant bij grote bestellingen. Voor een kleine bestelling kun je beter naar de zaak toegaan, dan ben je sneller weer thuis. Ook de transactiekosten voor een bestelling via de app vind ik slecht. De app biedt het bedrijf alleen maar voordelen: het kan de 'productie' beter plannen, de betaling is al geregeld dus dat kost geen tijd in de zaak en er is minder contant geld in de zaak.

Reactie van De Aardappeleters:Beste Harrie, wij vinden het ook heel erg vervelend dat er transactiekosten betaald moeten worden. Door de spaarsysteem proberen wij de kosten te compenseren.